We bouwen jouw 3D
oplossing op maat

Is er nog geen ideale oplossing voor jouw uitdaging? Dan kan je altijd bij ons terecht! Het Toster Team heeft een hele hoop ervaring en kennis van nieuwe technologie om jou verder te helpen.

Toster Lab maakt de technologie van morgen
bereikbaar vandaag

Overtuig, verbaas, verwonder én converteer jouw leads en klanten met oplossingen van Toster Lab. Toster Lab ontwikkelt 3D-oplossingen op maat met een wow-effect.

 

Herken jij deze studio?

Studio VTM
Recovery Grid in test fase

Meer impact

Onze visuele 3D-oplossingen zorgen voor meer impact. Ieder contactmoment wordt een gebruikerservaring dat tot de verbeelding spreekt.

Geef de bezoeker van je showroom het wow-gevoel van een interactief museum. Voeg een configurator toe aan jou webshop om de online verkoop te vergroten, of loop in VR doorheen een gebouw of concept dat nog niet gerealiseerd is.  

Bereikbaar

Wij bouwen technologische oplossingen in functie van jouw doelgroep en jouw doelstellingen. Gebruiksgemak en bereikbaarheid staan daarbij steeds centraal.  Zo kan voor de ene doelgroep best alles geïntegreerd worden in een webbrowser terwijl voor een andere doelgroep een VR-headset de beste methode is.

Ook qua budget maken we het bereikbaar binnen jouw budget. 

Virtuele site Audio Brussel in 3D

Toster Lab CASES

Samen innoveren met partners

Samen met het Limburgse bedrijf Avisum (Maaseik) heeft Toster een innovatieve virtual reality-toepassing ontwikkeld, genaamd Proxiporter. Met deze app worden moeilijk bereikbare locaties tot in

Meer info.

Of neem gerust contact op via info@toster.be

andere Uitdagingen: